De Sportspeciaalzaak van Goeree Overflakkee

Hockey

Hockey

Toen in 2004 de stekker uit de toenmalige hockeyclub van Goeree Overflakkee werd getrokken bleef het lang stil op hockeygebied… Maar in mei 2011 kwamen Petra Jacobs, Carolien van ’t Hof en Desirée Mulder op het idee om Hockey Club Goeree Overflakkee weer op de kaart te zetten.

Na vele uren zwoegen was het dan in september 2012 eindelijk zo ver! De eerste lessen konden van start gaan onder begeleiding van Desirée Mulder. Voor meer informatie kunt u terecht op de site van H.C.G.O. of op de facebook pagina die diezelfde naam heeft.

Sporthuis de Bont biedt een grote collectie hockeysticks aan van o.a. REECE en BRABO. Wij kunnen u verzekeren van een uitstekend advies bij het vinden van de stick die perfect past bij uw niveau, veldposititie en spelstijl.

U bent uiteraard ook voor de kleding van hockeyvereniging H.C.G.O. bij ons aan het juiste adres. H.C.G.O. heeft gekozen voor een tenue van het merk REECE. Reece heeft een modieuze collectie teamkleding die door Sporthuis de Bont bedrukt wordt met het clublogo van H.C.G.O. zodat iedereen een mooie eenheid is op het hockeyveld.

Goed schoeisel is voor elke sport belangrijk en dus ook voor hockey. Sporthuis de Bont biedt u een ruime keuze in ( indoor/kunstgras) hockeyschoenen.

De schoenen die wij verkopen zijn van de merken

  • Asics
  • Adidas
  • Nike
  • Puma
  • Reece
  • Brabo

Tevens hebben wij een ruim assortiment aan (fancy) hockeykousen, trainingskleding, scheenbeschermers, bitjes (o.a. Shockdoctor), hockeyballen, grips en leuke hockeytassen waar u mee gezien mag worden.

Wij nodigen u dan ook van harte uit om eens een kijkje te komen nemen bij ons in de winkel.