De Sportspeciaalzaak van Goeree Overflakkee

Running & Wandel

Running & Wandel

Vele voetblessures en vervelende spieraandoeningen kunnen ontstaan door de aanschaf van verkeerd schoeisel.

Met het bijhouden van de ontwikkelingen in de zolen van de running- en wandelschoenen door onze medewerk(st)er(s) kunt u bij ons alles te weten komen op het gebied van de diverse pronatiestanden die voeten tijdens het lopen maken.

Belangrijk is daarom ook dat u alle tijd neemt om het juiste gevoel, bij de aanschaf van uw loop/wandelschoenen, te krijgen.

Alle types van corrigerende zolen en prijsklassen staan bij ons in de zaak van de merken:

  • Asics
  • Adidas
  • Lowa
  • Salomon

Comfortabel dragende en technische runningkleding van de merken Asics, Puma & Rogelli kunt u ten alle tijden bij ons komen passen en "voelen".

De kleding van Columbia heeft alles wat een wandelaar nodig heeft. Mooie technische materialen met een heerlijk draagcomfort, of u nu de bergen in gaat of lekker een rondje door de polder loopt.

Goed schoeisel is één maar als u uw voeten ook nog eens verwend met een paar perfect passende naadloze, ergonomisch gevormde sokken van Falke kunt u de hele wereld aan!

Gecontroleerd trainen kunt u met de hartslagmeters van het merk Sigma. Wij verkopen diverse sporthorloges die vanaf € 44,95 aangeschaft kunnen worden met een duidelijke Nederlandse beschrijving.

Voor allerhande vragen mag u ons natuurlijk altijd even bellen (0187 48 63 79) of mailen
( This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ).