De Sportspeciaalzaak van Goeree Overflakkee

Tennis

Tennis

Sporthuis de Bont is sinds 1985 compleet gespecialiseerd op het gebied van tennis en alles wat met de (diverse) tennissporten te maken heeft.

Dankzij de grote affiniteit met de tennissport en jarenlang sponsoringen van diverse clubs op het eiland Goeree Overflakkee staat Arjen de Bont altijd voor u klaar om de laatste ontwikkelingen op tennisgebied aan u uit te leggen.

Onze uitgebreide collectie tennisrackets van de merken Head, Babolat en Pro Kennex(junior en senior rackets) koopt u met 100% tevredenheidsgarantie. Onze junior rackets koopt u al vanaf € 19,95 en de volwassen frames kunt u al aanschaffen vanaf € 69,95.

Naast tennisrackets verkopen wij ook badmintonrackets van de merken: Babolat en Carlton. Maar denkt u ook eens aan ons als u een leuke badmintonset voor gebruik op de camping zoekt. Wij hebben al een mooie aanbieding van 2 rackets, 3 shutles in een handige opberghoes voor € 18,95.

Onder het hoofdstuk "rackets" kunnen squashrackets natuurlijk niet ontbreken. Ook daarvoor ben u bij ons aan het juiste adres. Deze bieden u aan van de merken Dunlop & Head.

Omdat goed schoeisel voor haast alle sporten het belangrijkste functionele artikel is om met groot plezier uw sport te kunnen beoefenen heeft Sporthuis de Bont natuurlijk een zeer grote keuze op het gebied van tennisschoenen.

Door de opkomst van de steeds belangrijker wordende all weather banen is het van groot belang dat u de meest geschikte zool kiest voor de ondergrond waar u op gaat tennissen. Onze ervaren medewerk(st)er(s) staan altijd voor u klaar om tennisschoenen op uw gemak te komen passen en u een goed advies mee te geven.

Voor allerhande vragen mag u ons natuurlijk altijd even bellen (0187 48 63 79) of mailen ( This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ).

Sporthuis de Bont heeft tennisschoenen in huis van de merken:

  • Head
  • Babolat
  • Asics
  • Adidas
  • Nike
  • K-swiss

Tenniskleding verkoopt Sporthuis de Bont van Adidas, Li-Ning, Babolat & Nike.

Bespanservice

  • VERHOOG UW TENNISPRESTATIES MET EEN RACKET IN TOPCONDITIE!
  • AL MEER DAN 30 JAAR ERVARING OP HET GEBIED VAN SNAREN EN BESPANNINGEN ZORGEN ER VOOR DAT UW RACKET NA EEN SERVICEBEURT IN OPTIMALE STAAT MEE NAAR DE TENNISBAAN GENOMEN KAN WORDEN.
  • INDIEN GEWENST WORDT UW RACKET BINNEN 24 UUR VOORZIEN VAN EEN NIEUWE SNAAR EN/OF GRIP.
  • BESPANNINGEN AL VANAF €14,95 INCLUSIEF BESPANLOON, NATUURLIJK ALLEEN GEZET MET TOPSNAREN VAN BABOLAT EN HEAD.


Voor allerhande vragen mag u ons natuurlijk altijd even bellen (0187 48 63 79) of mailen
( This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ).