De Sportspeciaalzaak van Goeree Overflakkee

Voetbal

Voetbal

Omdat familie de Bont grote voetballiefhebbers zijn is Sporthuis de Bont mede ontstaan uit de voetbalsport. Half jaren ’70 nam het al het grootste gedeelte van ons sport assortiment in beslag en dat is nog steeds de toonaangevende sport in onze winkel.

Omdat tegenwoordig ook de voetbalwereld aan sterke veranderingen onderhevig zijn komen er diverse keren per jaar nieuwe modellen binnen. Daarbij moet u denken aan verbeterde zolen, vetersystemen en kunststoffen waar het bovenwerk van gemaakt worden.

Naast de traditionele lederen modellen komt er steeds meer modieus, kleurrijk schoeisel op de markt, waarbij wij zo veel mogelijk de (indien niet op voorraad in de zaak) door u gewenste kleur proberen te bestellen, doordat wij bij de grote merken als Adidas en Nike direct met de klant in de huidige voorraad kunnen kijken.

Natuurlijk geldt ook bij de voetbalschoen, dat de schoenen optimaal aan de voet behoort te zitten. Onze medewerk(st)er(s), waarvan er vier al meer dan 25 jaar bij Sporthuis de Bont werkzaam zijn, zorgen er voor dat u uitgebreid en op uw gemak met de nodige uitleg de gewenste maat kunt passen.

Onze grote collectie voetbalschoenen bestaat uit de volgende merken:

  • Adidas
  • Nike
  • Calcio
  • Puma
  • Hummel

Uiteraard bent u ook bij ons aan het juiste adres voor keeperhandschoenen, scheidsrechtersfluitjes, voetbalkousen, aanvoerdersbanden, scheenbeschermers etc.

Voor allerhande vragen mag u ons natuurlijk altijd even bellen (0187 48 63 79) of mailen
( This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ).