De Sportspeciaalzaak van Goeree Overflakkee

Wintersport

Wintersport

Sinds de verhuizing naar een groter pand in 1989 is Sporthuis de Bont zich gaan specialiseren in de aanschaf en verhuur van wintersporthardwaren zoals ski's en skischoenen.

Of u nu voor de eerste keer richting de sneeuw gaat, of het skiën al langer onder de knie heeft. Iedere winter presenteren wij weer een ruim aanbod in carve ski’s van de merken Head en Rossignol. De laatste vernieuwingen op carve gebied, zowel voor dames als heren kunt u vinden in onze skihoek. Natuurlijk staan de skisets (inclusief bindingen) bij ons in de winkel tegen scherpe concurrerende prijzen.

Uw wintersportvakantie is pas echt geslaagd wanneer u elke dag na de laatste afdaling uw schoenen uittrekt zonder last te hebben van vermoeide, pijnlijke voeten of benen.

Daarom kunt u onder het genot van een bakje koffie op uw gemak skischoenen komen passen, indien gewenst met speciale zooltjes. Zodat u met een goed gevoel op vakantie gaat.

(Bij twijfel, neem gerust (lang) voordat u op vakantie gaat de skischoenen op zicht een paar dagen mee naar huis).

Onze skischoenenmerken zijn:

  • Head
  • Rossignol
  • Nordica
  • Salomon

U bent bij ons ook aan het juiste adres voor trendy, technische wintersportkleding en accessoires zoals helmen, sneeuwbrillen, gletsjerbrillen, handschoenen, mutsen, sjaals, skikousen (o.a. van Falke), thermisch ondergoed (o.a. van Odlo) en snowboots van het merk Olang.

Werkplaats

Onze skiwerkplaats grenst direct aan de achterkant van de winkel aan het Spuiplein, zodat u via een GRATIS parkeerplaats uw ski’s heel gemakkelijk achterlangs bij ons in kunt leveren voor een servicebeurt.

Uw ski’s worden in eigen beheer geslepen, gerepareerd en gewaxst. Desnoods tot 3 dagen voordat u vertrekt.

Het afstellen van bindingen gebeurd bij ons via een computergestuurde afstelmachine van het merk Huber.

Voor allerhande vragen mag u ons natuurlijk altijd even bellen (0187 48 63 79) of mailen
( This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ).