De Sportspeciaalzaak van Goeree Overflakkee

Het Team

Het Team

Als het gaat over Sporthuis de Bont, dan hebben we het over Arjen & Els de Bont,én hun medewerksters. Arjen & Els zijn meestal zelf in de sportspeciaalzaak te vinden. In hun vrije tijd wordt er veel en vaak gesport, met name tennissen en skiën zijn favoriete sportenvan Arjen & Els.

Arjen & Els kunnen de winkel niet samen draaien daarom worden zij bijgestaan door Lenie &Anja.

Lenie is al vanaf het allereerste begin werkzaam bij Sporthuis de Bont en heeft de nodige kennis in huis. Heeft u vragen over schoenen of badkleding, Lenie zal u deskundig adviseren! Natuurlijk kunt u ook met al u overige (sport)vragen bij Lenie terecht.

Anja maakt ook al heel wat jaartjesdeel uit van het team van Sporthuis de Bont. Zij weet als geen ander de winkel elke keer weer een andere uitstraling te geven met haar zicht op inrichting. Voor een goed advies over kleding bent u bij Anja in goede handen.

Last but not least, Marcella die doordat ze zelf 3 sportieve voetballende jongens heeft alles weet van de nieuwste trends op de voetbalvelden. Met haar vriendelijke lach voorziet ze u graag van een goed en eerlijk advies.

Arjen, Els, Lenie, Anja & Marcella nodigen u uit een kijkje te komen nemen bij Sporthuis de Bont.

View the embedded image gallery online at:
https://sporthuisdebont.nl/het-team#sigProGalleria5b65098af1